NEWS

Stor omstrukturering i MSD Norge – blir snart 100 ansatte


< Back to all news

Stor omstrukturering i MSD Norge – blir snart 100 ansatte

Business

Category: Business News

Legemiddelselskapet MSD Norge omstrukturerer hele organisasjonen, og har fått færre avdelinger og flere ansatte totalt. Samtidig mister tre ansatte jobben, bekrefter External Affairs Director Hans Petter Strifeldt.

Strifeldt bekrefter overfor HealthTalk at selskapet i løpet av neste uke vil lyse ut syv stillinger på norsk og nordisk nivå. Når stillingene er besatt, vil selskapet ha rundt 100 ansatte i Norge.

Strifeldt, som er kjent som direktør for myndighetskontakt og kommunikasjon i selskapet, har også fått utvidet ansvar gjennom endringsprosessen, og er nå såkalt External Affairs Director, som blant annet inkluderer samfunnskontakt og markedstilgang-funksjoner.

– Vi gjør nå justeringer i organisasjonen, gjeldende fra 1. april. Vi har rokert på flere av våre ansatte basert på ønske og behov, og vi har redusert fra fire til tre avdelinger, sier Strifeldt til HealthTalk.

Fortsetter ekspansjon
Ifølge han gjøres justeringene nå for å forberede organisasjonen på det som kommer i MSDs pipeline de kommende årene.

– Vi har utvidet avdelingen for kliniske studier med seks ansatte siden i fjor sommer. Vi skal nå rekruttere til tre nyopprettede nordiske stillinger, og i tillegg er vi på jakt etter kandidater til fire ledige stillinger i MSD i Norge.

Strifeldt påpeker at endringene totalt sett er en styrking av organisasjonen, men at det også er en endringsprosess.

Read full article here.

Source: Healthtalk