NEWS

Michael Jacobs ny Microsoft-sjef


< Back to all news

Michael Jacobs ny Microsoft-sjef

Business

Category: Technology

Hege Skryseth skal slutte som administrerende direktør i Microsoft Norge. 

Det er Dell Norges administrerende direktør Michael Jacobs som tar over,   skriver Microsoft i en pressemelding. Han starter 1. september. 

– Det er med stor glede jeg har sagt ja til stillingen som administrerende   direktør for Microsoft i Norge, sier Jacobs. Microsoft er verdensledende på   software og har nå også tatt en ledende posisjon som et selskap for   produkter og tjenester. Å være med på den reisen er en mulighet jeg synes er   veldig spennende, sier han. 

– Jeg har hatt 11 fantastiske år i Dell. Jeg kommer til å fortsette et tett   samarbeid med kunder og partnere for å bidra til at de utvikler seg og   lykkes forretningsmessig. Jeg vet dessuten at jeg kommer til å arbeide   sammen med et fantastisk team hos Microsoft i Norge, det er ikke alle forunt   å få anledning til å lede Norges beste arbeidsplass! 

Jacobs har også bakgrunn fra Oracle og har erfaring fra Telenor. 

Skryseth blir forretningsutvikler i Kongsberg Gruppen. Hun ble ansatt i Microsoft i 2009, etter Knut Morten Aasrud. Skryseth kom da fra   stillingen som administrerende direktør i Geodata. 

Hos Dell fikk personalet vite om sjefsskiftet i 9-tiden i dag. Prosessen med å   finne en etterfølger etter ham starter nå, ifølge Hans Seime.

Source: Computerworld

Published: May 27, 2024