NEWS

IBM åpnet innovasjonssenter i Oslo


< Back to all news

IBM åpnet innovasjonssenter i Oslo

Business

Category: IP & Innovation

IBM flyttet nylig til sitt 7000 kvadratmeter store nye hovedkontor på Tøyen i Oslo. Torsdag ettermiddag hadde selskapet den offisielle åpningen, hvor de også åpnet et innovasjonssenter – eller «IBM Client Center» som det også kalles.

Dette er et 500 kvadratmeter stort utstillingsvindu for IBMs teknologi og løsninger, i direkte tilknytning til det nye hovedkontoret.

– Flyttingen fra Mastemyr kommer naturlig som en del av overgangen til en ny tid for IBM i Norge. Som en samfunnsengasjert aktør med løsninger for et moderne Norge, hadde vi behov for å flytte nærmere partnerne, kundene og innovasjonsmiljøene. De siste årene har vi også vokst og fått endel nye medarbeidere gjennom ulike outsourcingavtaler. Vi er glade for å kunne samle organisasjonen i Oslo på ett sentralt sted. Det gir oss mulighet til å dyrke en felles kvalitetskultur, sier pressetalsmann Otto Backer Solberg i en uttalelse.

Det var finansbyråd Robert Steen i Oslo kommune som sto for den høytidelige snorklippingen, sammen med administrerende direktør i IBM Norge, Arne Norheim. I tillegg hadde selskapet invitert en rekke aktører fra ulike deler av næringslivet til å komme og kaste glans over arrangementet, i tillegg til at kunder og partnere selvfølgelig også var invitert.

Les hele historien på Digi.no

Source: Digi.no