NEWS

Coca-Cola: Verdenslansering av Burn Mango i Norge


< Back to all news

Coca-Cola: Verdenslansering av Burn Mango i Norge

Business

Category: Entertainment & Lifestyle

I forbindelse med verdenslanseringen av den nye smaken Burn Mango inngår Burn et unikt samarbeid med en av verdens største og mest fremadstormende DJ-er, nordmannen Alan Walker.

Hvert år jakter Burn på nye DJ-talenter gjennom programmet Burn Residency og har samarbeidet med store DJ-er som David Guetta, Avicii og Carl Cox. Musikksatsningen til Burn videreføres og nå har den norske DJ-en Alan Walker signert en avtale med Burn, der det vil være spesielt fokus på den svenske festivalen Summerburst. I løpet av året skal Burn sende en heldig vinner til Sverige både for å oppleve festivalen og få et helt spesielt møte med Alan Walker selv.

– Burn Residency er et kult konsept som gir yngre DJ-talenter muligheten til å komme opp og fram, og jeg synes det er gøy at en såpass stor merkevare som Burn har ekstra stor fokus på musikk. Jeg gleder meg til å samarbeide tett med Burn i tiden som kommer, både når det gjelder Burn Residency og lanseringen av Burn Mango, men ikke minst vår helt nye plattform for musikkopplevelser forteller Alan Walker.

Verdensnyhet slippes i Norge                             

Samtidig som samarbeidet med Alan Walker lanseres er Norge det første landet som slipper den internasjonale nyheten Burn Mango. Det siste tilskuddet i Burn-familien har en frisk og tropisk smak, og er allerede å finne i flere butikkhyller i Norge.

– Burn har etablert seg som en av de store energimerkene i Norge, og Norge har gjennom flere år vært blant de største markedene til Burn. Det er grunnen til at vi bringer den spennende nyheten Burn Mango til Norge, som første land i verden, forteller Joakim Lien, Marketing Manager i Burn Energy Norge.

– Dette er en smak norske forbrukere liker og vi kan allerede bekrefte at Burn Mango har blitt tatt godt i mot av våre kunder, avslutter Joakim.

Ny og banebrytende musikkplattform

I tillegg til å sende en heldig vinner til Summerburst, presenterer Burn i samarbeid med Alan Walker en ny og banebrytende musikkplattform. Der får norske fans, også kalt «Walkers», muligheten til å oppleve Alan Walker gjennom bruk av teknologi, på en helt ny og spennende måte. Mer informasjon om dette kommer senere.

Source: Coca-Cola