Category: Food & Beverage
I forbindelse med verdenslanseringen av den nye smaken Burn Mango inngår Burn et unikt samarbeid med en av verdens største og mest fremadstormende DJ-er, nordmannen Alan Walker.
Hvert år jakter Burn på nye DJ-talenter gjennom programmet Burn Residency og har samarbeidet med store DJ-er som David Guetta, Avicii og Carl Cox. Musikksatsningen til Burn videreføres og nå har den norske DJ-en Alan Walker signert en avtale med Burn, der det vil være spesielt fokus på den svenske festivalen Summerburst. I løpet av året skal Burn sende en heldig vinner til Sverige både for å oppleve festivalen og få et helt spesielt møte med Alan Walker selv.
– Burn Residency er et kult konsept som gir yngre DJ-talenter muligheten til å komme opp og fram, og jeg synes det er gøy at en såpass stor merkevare som Burn har ekstra stor fokus på musikk. Jeg gleder meg til å samarbeide tett med Burn i tiden som kommer, både når det gjelder Burn Residency og lanseringen av Burn Mango, men ikke minst vår helt nye plattform for musikkopplevelser forteller Alan Walker.
Samtidig som samarbeidet med Alan Walker lanseres er Norge det første landet som slipper den internasjonale nyheten Burn Mango. Det siste tilskuddet i Burn-familien har en frisk og tropisk smak, og er allerede å finne i flere butikkhyller i Norge.
– Burn har etablert seg som en av de store energimerkene i Norge, og Norge har gjennom flere år vært blant de største markedene til Burn. Det er grunnen til at vi bringer den spennende nyheten Burn Mango til Norge, som første land i verden, forteller Joakim Lien, Marketing Manager i Burn Energy Norge.
– Dette er en smak norske forbrukere liker og vi kan allerede bekrefte at Burn Mango har blitt tatt godt i mot av våre kunder, avslutter Joakim.
I tillegg til å sende en heldig vinner til Summerburst, presenterer Burn i samarbeid med Alan Walker en ny og banebrytende musikkplattform. Der får norske fans, også kalt «Walkers», muligheten til å oppleve Alan Walker gjennom bruk av teknologi, på en helt ny og spennende måte. Mer informasjon om dette kommer senere.
Source: https://www.ntbinfo.no/pressemelding?releaseId=16926203