NEWS

CNN på vinterbesøk hos Oslo Lufthavn


< Back to all news

CNN på vinterbesøk hos Oslo Lufthavn

Business

Category: Airline / Travel

– Det var en utrolig spennende helg der vi tok del i veldig mange av de viktigste funksjonene knyttet til vinterdrift ved Oslo Lufthavn. Det var både spennende og nervepirrende. Den som tror det er lett å kjøre verdens største snøfreser som en del av en nøye planlagt formasjon, eller å avise et fly, tar feil, sier Richard Quest.

Programmet Business Traveller sendes hver måned på CNN International og når ut til 270 millioner husstander i hele verden. At Norge og Oslo Lufthavn ble valgt som destinasjon var ikke tilfeldig.

– Oslo Lufthavn har ved fire anledninger blitt kåret til Europas mest punktlige lufthavn. Dette har skjedd samtidig som man opplever langt tøffere værforhold enn de fleste andre byer i Europa. Vi ville til bunns i hvordan dette er mulig og i løpet av helgen forstod vi hvordan, sier seniorprodusent i CNN, Rosie Tomkins.

Administrerende direktør ved OSL, Nic Nilsen, synes det er en fjær i hatten at et så anerkjent program som Business Traveller ønsker å lage et helt program om vinterdrift. Han synes også det var morsomt å møte Richard Quest.

– Det er først og fremst hyggelig at vi får vist frem hvilken formidabel jobb våre ansatte gjør hver eneste dag. I løpet av 2013 regner vi med at over 23 millioner passasjerer reiser til og fra OSL. Da er det ikke noe alternativ ikke å bruke ressurser på vinterdrift, sier han og legger til:

– Det er selvfølgelig ekstra hyggelig når en så kjent person som Richard Quest gir oss de beste skussmål. Det tror jeg alle som jobber på OSL synes er hyggelig.

Programmet sendes første gang på CNN International, torsdag 14. februar klokken 09.30 norsk tid og vil ha ytterligere syv visninger. Programmet legges også ut på CNNs hjemmeside: http://edition.cnn.com/SPECIALS/business.traveller

Source: MyNewsDesk

Published: June 25, 2024