NEWS

Cisco: Dette er de viktigste teknologitrendene i 2019


< Back to all news

Cisco: Dette er de viktigste teknologitrendene i 2019

Business

Category: Technology

– Året vil bli preget av nye steg innenfor blant annet kunstig intelligens, mener nettverksgiganten.

Det er alltid populært å spå om fremtiden ved inngangen til et nytt år, og nå har også Cisco kommet med en oversikt over det de mener blir de seks viktigste og mest dominerende teknologitrendene i 2019.

Ikke uventet står kunstig intelligens og maskinlæring høyt på listen over teknologi Cisco mener kommer til å spille en stor rolle i 2019.

Sven Thaulow. Foto.
Sven Størmer Thaulow, adm. dir. i Cisco Norge. Foto: Studio Design

– For året som kommer ser vi flere store teknologiske «trender» som vil øke ytterligere i omfang i 2019. Da ser vi spesielt på økende internett-, mobil-, video- og maskin-til-maskin-trafikk. Samtidig ser vi at teknologier som blockchain og kunstig intelligens begynner å bli utnyttet i kommersielle tjenester. 5G er naturlig nok ikke helt der ennå – men det kommer. Den viktigste konsekvensen av alt dette, men som mange ikke tenker på, er at vi trenger å tenke helt nytt når det kommer til nettverk og nettverks-drift, samt hvordan vi sikrer samfunnet vårt og virksomhetene våre i en nærmest heldigitalisert hverdag, oppsummerer Sven Thaulow, administrerende direktør i Cisco Norge, i en pressemelding.

Les hele artikkelen på digi.no

Source: Digi.no