NEWS

Are Traasdahl nytt superhus for landets ledende startups


< Back to all news

Are Traasdahl nytt superhus for landets ledende startups

Business

Category: Technology

En av Norges ledende seriegründere går sammen med en av Oslos ledende eiendomsutviklere, og lager et kollektiv for de mest lovende tech-selskapene.

Les hele artikkelen på Shifter.no

Trillebårer med murstein, hauger med gammel isolasjon, hengende ledninger fra taket og et gulv som er dekket av et forholdsvis tykt lag med murstøv og enda mer betong. Selv om Are Traasdahl var vant til både det ene og andre da han vokste opp i Orkdal i Trøndelag, der han blant annet solgte brukte sykler og biler som han hadde pusset opp, er det ikke helt vante omgivelser for seriegründeren og teknologiinvestoren.

Han kommer imidlertid til å være mye her i bygget som en gang i tiden utgjorde den gamle stallen til Forsvarets hester. Sammen med eiendomsutvikler Aspelin Ramm er han nå i gang med en totalrenovering av den ærverdige bygningen i Myntgata 2. I mars åpner det som skal bli et nytt teknologisenter, som skal huse noen av landets fremste vekstselskaper.

— Vi retter oss mot selskaper som har vokst ut av de tradisjonelle miljøene. De som skal satse internasjonalt, og skal bli gigantiske, forteller Are Traasdahl, som gründet Tapad som han solgte videre til Telenor for 3,2 milliarder kroner.

Source: Shifter