Thommessen: Introduksjon til Merkur Market for virksomheter i Rogaland (Webinar)

Merkur Market tilbyr selskaper og dets eiere en av Europas raskeste opptaksprosesser. Hva er viktig å tenke på før du vurderer markedsplassen?

Mer informasjon og påmelding

Et stort antall selskaper har notert seg på Merkur Market så langt i 2020, og handelsplassen har fått en unik posisjon for selskaper i vekstfasen med behov for kapital. Også selskaper i Rogaland har valgt en notering på Merkur Market som plattform for videre vekst. Det er særlig selskaper innen havbruk, teknologi/software, fornybar energi og industri som har valgt Merkur så langt.

Thommessen har bistått i et stort antall av Merkur-noteringene i 2020 og har rådgivere lokalt i Rogaland med spisskompetanse på slike prosesser. Vi vil i dette webinaret gi en introduksjon til hvem notering passer for, de viktigste stegene i prosessen og forventet utvikling når Merkur blir til Euronext Growth.

Vi vil også diskutere notering på Merkur opp mot øvrige strategiske alternativer fra et eier- og selskapsperspektiv, slik som et salg av virksomheten.

Det gis mulighet til å stille spørsmål til foredragsholderne via en chat mens webinaret pågår. Dine spørsmål og din deltagelse vil være anonymt for de andre deltagerne.

Ingen programvare er nødvendig og følgende nettlesere kan brukes til webinaret: Chrome, Firefox, Safari og Edge.

Kompetanseområde

Foredragsholdere

  • THOMAS ABRAHAMSEN, PARTNER

    Thomas bistår klienter innenfor olje og gass, oljeservice, teknologi, industri, private equity og meglerhus med transaksjoner, prosjekter og kontrakter, primært rettet mot energi- og teknologisektoren. Han har bred M&A erfaring (selskapstransaksjoner, salg av virksomhet/innmat, kapitalinnhenting og restruktureringer) og har særlig kompetanse på E&P transaksjoner (oljeselskaper og lisensandeler på sokkelen) og transaksjoner som involverer teknologiselskaper. Thomas har vært rangert i internasjonale kåringer innenfor corporate og olje og gass i en årrekke.

  • LARS MARTIN SVEEN, SENIORADVOKAT

    Lars Martin begynte i Thommessen i 2012 og har bistått på et stort antall små og store transaksjoner. Han rådgir også klienter løpende i alle spørsmål innenfor selskaps- og verdipapirrett, og bistår med kapitalmarkedstransaksjoner. I tillegg har han erfaring fra å jobbe med en stor variasjon av selskapsrettslige problemstillinger fra sin stilling som internadvokat hos Aker Solutions i 3 år, hvor han sist var deputy head of legal for selskapets største forretningsområde.

October 13 @ 09:00
09:00 — 10:00 (1h)

Webinar

Thommesen