McDonald’s: Er bærekraftig kjøtt mulig?

Debatten om kjøtts rolle i kostholdet vårt har preget både avisspaltene og diskusjonen rundt middagsbordet de siste årene. McDonald’s Norge ønsker å invitere til frokostmøte om hvordan kjøttproduksjon kan bli mer bærekraftig.

Hvilken rolle spiller maten for klimaavtrykket vårt? Hvor ille er egentlig den norske kua og kyllingen? Og er det i det hele tatt mulig å fortsette å spise kjøtt dersom vi skal løse klimautfordringen?

McDonald’s inviterer til frokostmøte for å forsøke å besvare disse spørsmålene. Innledere er Odd Magne Harstad, forsker ved NMBU, Hans Thorn Wittussen, visekonsernsjef i Nortura og Marius Holm, daglig leder i Zero.

Det vil bli anledning til å stille spørsmål.

 

Påmelding: https://forms.gle/FZooU8iRMt6rEqjRA

December 6 @ 08:00
08:00 — 09:30 (1h 30′)

McDonald’s Storgata i Oslo

McDonald’s