Kunstig intelligens er her – hva betyr det for deg som leder?

Alt går fortere nå enn før – og enda raskere kommer det til å gå med innføringen av copiloter. Med slike digitale assistenter bakt inn i stadig flere av organisasjonens verktøy, vil hver enkelt ansatt og organisasjonen som helhet kunne jobbe langt mer effektivt – med alle de mulighetene som følger av det. Hvordan vil din rolle som leder påvirkes i copilotens tidsalder?

Hva kan du gjøre for å legge til rette for ansvarlig bruk av disse AI-baserte verktøyene, slik at dine ansatte lettere kan løse komplekse problemer, forbedre produktivitet og skape bærekraftig vekst? Hvilke utfordringer og dilemmaer må du være klar over når du tar i bruk AI og copiloter i din organisasjon?

Microsoft Norge inviterer deg som leder til en ettermiddag på Clarion Hotel The Hub, der du vil få svar på alle disse spørsmålene og mer. Du vil lære om de grunnleggende prinsippene og funksjonene til AI og copiloter, og hvordan de kan støtte deg i ulike aspekter av ledelse; som strategi, innovasjon, kommunikasjon og etikk. Du vil også kunne få oppleve nylig lanserte M365 Copilot i praktisk bruk, samt få innblikk i hvordan ledende norske organisasjoner allerede har implementert AI og copiloter med suksess. Her vil vi blant annet høre fra NBIM, Visma, DNV og Aker BP. Ettermiddagen vil gi deg praktiske tips og verktøy for å utnytte det fulle potensialet i AI og copiloter, og hjelpe deg å bli en mer effektiv, kreativ, og ansvarlig leder i det 21. århundre.

 

Vi starter med lunsj og avslutter med servering og mingling.
Velkommen!

Info & påmelding her.

November 27 @ 11:30
11:30 — 16:30 (5h)

Oslo

Microsoft