Bull – Frokostjuss: Ansvar for Styret og Ledere

Gruppesøksmålene kommer – Hvordan kan du som styremedlem eller leder sikre deg mot krav og hvordan unngå å gjøre alt verre når kravet kommer?

Se HER for ytterligere informasjon og påmelding.

Den teknologiske utviklingen gjør det lettere å samle sammen flere til gruppesøksmål – nesten som en syndikering av søksmålet. Dette kan øke aktualiteten av ansvaret for styret og ledere ytterligere, særlig når det er økonomien i selskapet som har sviktet.

Vi ser i frokostseminaret nettopp derfor på tilfellet hvor økonomien i selskapet har sviktet. Ikke din skyld tenker du. Men selskapet må komme seg ut av en tapsbringende kontrakt, eller selge aktiva for å videreføre den delen av virksomheten som faktisk går med overskudd, før selskapet går konkurs. Hva må og kan du gjøre – når? Og hva kan du ikke gjøre?

Hva bør du gjøre når et krav kommer? Har selskapet tegnet styreansvarsforsikring? Hvordan håndteres en slik sak videre? I hvilke tilfeller kan man bli erstatningsansvarlig?

Våre advokater har erfaring som styremedlemmer, som advokater for de involverte parter, og som bostyrere, og vil gi veiledning i ovennevnte spørsmål.

Ikke begi deg inn på ovennevnte uten god rådgivning. Dette seminaret er et must for deg som er styremedlem eller leder, eller som aspirerer til dette.

Foredragsholdere: Advokatene Bjarte Bogstad, Runar Hansen og Thomas Berg Nordahl

Dato: Tirsdag 30. oktober 2018 kl. 08:30 – 10:00
Sted: Bull & Co, Observatoriegt. 1B, Oslo, 7. etg. (ved Solli Plass)

Frokost, kaffe og juice fra kl. 08.00.

Seminaret er gratis.

October 30 @ 08:00
08:00 — 10:00 (2h)