Home » Events » Vorspiel og streaming av partilederdebatten

Hva skjer i dagene, timene og minuttene før partilederne braker sammen til direktesendt tv-debatt? Hvordan oppleves det å stå i «kryssilden», og hva er den beste taktikken for å angripe eller forsvare seg i møte med en politisk motstander, programleder eller journalist?

Før partilederdebatten tar vi en titt bak kulissene. Vi inviterer tidligere statssekretær for Jens Stoltenberg, Torbjørn Giæver-Eriksen, og tidligere rådgiver for Erna Solberg, Hans Christian Kaurin Hansson, I samtale med ordstyrer Simen A. Johannessen fra Gambit H+K vil de fortelle om sine erfaringer og dele tips og gode historier.

De erfarne politiske kommentatorene Frithjof Jacobsen (VG) og Martine Aurdal (Dagbladet) deler sine forventninger til kveldens partilederdebatt. Sammen med de to tidligere partilederne Kjell Magne Bondevik (KrF) og Odd Einar Dørum (V), diskuterer de hva som foregår rett før partilederdebatten og hva de tror utfallet vil bli. Sammen med kommunikasjonsnestor Lars Erik Grønntun ser de på partiledernes retorikk og mulige strategier for kvelden.

Mads A. Andersen fra VGTV overtar stafettpinnen og leder VGTVs debattstudio fra lokalet. Med seg har han Kaia Storvik fra Tankesmien Agenda og André Kolve fra Gambit H+K.

Vennligst se HER for ytterligere informasjon.

This event is sponsored by